Αξιοσημείωτα

Αστειολογίες

Ανέκδοτα

1 έως 5

Επιστροφή στο σημείο προελεύσεως. Ένα σχεδόν ίδιο κείμενο στην Αγγλική.

1

Η σύζυγος συνοδεύει τον σύζυγο στον γιατρό.

Μετά τις εξετάσεις τού συζύγου, ο γιατρός καλεί την σύζυγο ιδιαιτέρως και της λέει: «Ο σύζυγός σας πάσχει από μία σοβαρή αγχωτική διαταραχή. Εάν δεν ακολουθήσετε τις οδηγίες μου κατά γράμμα, είμαι σίγουρος ότι θα πεθάνει. Κάθε πρωΐ θα του δίνετε ένα υγιεινό πρωϊνό. Θα είσθε πάντα ευχάριστη απέναντί του. Το γεύμα του θα πρέπει να είναι θρεπτικό και το δείπνο του αρκετά προσεγμένο και γευστικό. Δεν θα πρέπει να του ζητάτε να κάνει δουλειές. Δεν θα πρέπει να συζητάτε τα προβλήματά σας μαζί του, γιατί αυτό θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Δεν θα πρέπει να του γκρινιάζετε. Αλλά πάνω απ' όλα, θα πρέπει να του κάνετε έρωτα τακτικά. Έτσι, σε 10, το πολύ 12, μήνες, ο σύζυγός σας θα γίνει και πάλι καλά.».

Κατά την επιστροφή στο σπίτι, ο σύζυγος ρωτά την σύζυγο: «Τί σου είπε ιδιαιτέρως ο γιατρός;».

Και η σύζυγος του απαντά: «Μου είπε ότι σε 10, το πολύ 12, μήνες, θα πεθάνεις!».

19-03-2002


2

Μια ημέρα, ο Πρωθυπουργός έκανε βόλτα σε ένα δασάκι στην εξοχή, χωρίς τους φρουρούς του.

Ξαφνικά, ξεπετάγεται ένας οπλοφόρος ανάμεσα από τα δένδρα και του λέει: «Δώσε μου αμέσως όλα τα λεφτά σου!».

Απρόθυμος να υποκύψει ο Πρωθυπουργός, του απαντά: «Μα δεν μπορείς να το κάνεις αυτό! Είμαι ο Πρωθυπουργός!».

«Α, τότε», του ξαναλέει ο οπλοφόρος, «δώσε μου αμέσως όλα τα λεφτά ΜΟΥ!».

08-01-2003


3

Ο Θεός, έχει προσκαλέσει τον Πρόεδρο Γιέλτσιν, τον Πρόεδρο Κλίντον και τον Μπιλ Γκέϊτς, πρόεδρο της Microsoft, για δείπνο, κατά την διάρκεια του οποίου τους λέει: «Σας κάλεσα γιατί χρειάζομαι τρεις σημαντικούς ανθρώπους για να μεταφέρουν το μήνυμά μου στον κόσμο: Αύριο θα καταστρέψω την Γη!».

Ο Γιέλτσιν καλεί τους υπουργούς του και τους λέει: «Έχω δύο άσχημα νέα. Πρώτον ο Θεός πράγματι υπάρχει και δεύτερον, αύριο θα καταστρέψει την Γη.».

Ο Κλίντον καλεί τους βουλευτές του και τους λέει: «Έχω ένα καλό και ένα κακό νέο. Το καλό νέο είναι ότι ο Θεός πράγματι υπάρχει. Το κακό νέο είναι ότι αύριο θα καταστρέψει την Γη.».

Ο Γκέϊτς καλεί τους υπαλλήλους του στην Microsoft και τους λέει: «Έχω δύο καλά νέα. Πρώτον είμαι ένας από τους τρεις σημαντικότερους ανθρώπους στον κόσμο και δεύτερον, νομίζω ότι βρήκα λύση ώστε να μην μας κατηγορήσει κανείς ξανά ότι τα Windows δεν είναι σταθερό λειτουργικό σύστημα και ότι κρεμάνε με το παραμικρό!».

19-02-2003


4

Ένα σμήνος από νυχτερίδες, κρέμονται ανάποδα από την οροφή μίας σκοτεινής σπηλιάς. Ξαφνικά, διαπιστώνουν ότι μία νυχτερίδα στέκεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ, στο πάτωμα της σπηλιάς.

Ξαφνιασμένες από αυτήν την αλλόκοτη συμπεριφορά, την ρωτούν: «Μα τί στο καλό κάνεις εκεί;».

Και η νυχτερίδα απαντά: «Κάνω ακροβατικά για να περάσει η ώρα!».

21-02-2003


5

Ερώτηση: Τί κάνεις για να βοηθήσεις έναν δικηγόρο ο οποίος πνίγεται;

Απάντηση: Απολύτως τίποτε!

24-02-2003